Európa Konyhaművészete, Receptek, Szakácskönyvek
Oldalak
Főoldal
Török konyha
Ciprus
GÖRÖG ÉTELEK
Szlovénia
A szláv népek konyhája
Bulgária
A lengyel konyha
Az orosz konyha
Svédország
Norvégia
Dánia
Holland receptek
Finn receptek
Török konyha
Előételek, saláták
Joghurtos karfiolsaláta
Pásztorsaláta
Padlizsánsaláta
Spenótsaláta joghurttal
Tökfasírozott
Kelkáposzta fasírozott
Spárgatök saláta
Olajos zöldbabsaláta
Töltött káposzta
Levesek
Fehérbab-leves
Fehérkáposzta leves
Füstölthúsleves
Húsgombócleves
Húsos savanyú zöldségleves
Buharai vegyes savanyú leves
Joghurtos csirkeleves
Rákleves
Rizsleves
Húsételek
Döner kebab
Pásztorkebab
Talas kebab
Mézes diós csirke
Halak
Párolt tonhal
Tengeri pérhal
Rizsételek, piláfok
Csirkemájas piláf
Korianderes, diós rizs
Tésztafélék
Börek jóasszony módra
Cigaretta börek
Sajtos börek
Sütemények, édességek, csemegék
Poaca
Ropogós sajtos sütemény
Sajtos batyu
Tökkel töltött fánk
Sajtkrémes sütemény
Reçe
Italok
Ánizspálinka
Török kávé
Tea
Serbetek
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal