Rumos torta




Hozzávalók: 25 dkg mazsola, hideg tea, 3 ek. Custard por, 1/2l tej, 1 száraz sütemény, 12 1/2 dkg vaj, 12 1/2 dkg margarin, 1 bögre cukor, 1 kupica rum, porcukor.
A mazsolát a teában puhára áztatjuk. A Custard porral és a tejjel sűrű pudingot készítünk, amit hagyunk kihűlni. A süteményt vastag szeletekre vágjuk és kibélelünk vele egy mély tálat. A vajat a margarinnal és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a pudingot, a mazsolát és a rumot. Az egészet jól kikeverjük, és a masszát a sütemény lapokra tesszük. A tetejét kirakjuk
a maradék sütemény lapokkal. Beborítjuk alumínium fóliával és 3 órára, hidegre tesszük. Tálaláskor kiborítjuk a tálból, és vastagon megszórjuk porcukorral.